Gratis verzending bij aankopen boven € 25

Maak kennis met THE NATURAL BEAUTY CLUB!

Maak kennis met THE NATURAL BEAUTY CLUB!

Sanne De Lee
3 minute read

Wie ons verhaal al van bij het begin volgt, weet dat we ondanks dit woelige Covid-19-jaar enorm zijn blijven groeien. Stilaan kwamen we tot het besef dat de naam Cheveux Heureux te beperkt aanvoelt. Daarom hebben we beslist om onze brand in een compleet nieuw jasje te stoppen. Meet The Natural Beauty Club!

 

What's in a name?

‘Natural beauty’ dekt naar ons gevoel veel beter de lading. We zijn immers zoveel meer geworden dan enkel een salon voor hairstyling. Intussen hebben we een hechte community van natural beauties opgebouwd. In onze experience store geven we workshops, ladiesparties, make-overs, make-up diensten en persoonlijk advies. En de (web)shop is geëvolueerd tot een uitgebreid assortiment met alleen de beste clean en natuurlijke cosmetica. We zijn met andere woorden uitgegroeid tot een kwaliteitslabel voor natural beauty. En dat in een dubbele betekenis.

 

Natural Beauty in ingrediënten

We kiezen resoluut voor indie beauty brands die enkel gebruik maken van duurzaam geselecteerde, kwaliteitsvolle ingrediënten. Moet alles dan 100 procent natuurlijk zijn? Absoluut niet. Natuurlijke ingrediënten kunnen ook irriterend werken voor de huid - dat vermijden we natuurlijk liever. Bovendien zijn bepaalde synthetische toevoegingen zelfs net iets beter dan natuurlijke varianten. Voor ons is dus vooral belangrijk dat een product 100 procent clean is. Dat wil zeggen: zonder hormoonverstorende, irriterende & carcinogene stoffen. Ook moeten onze producten duurzaam, cruelty-free en eco-friendly zijn. Geen massaproducties voor ons, we like it the slow way! 

Natural beauty in schoonheidsidealen

We geloven niet in schoonheidsstandaarden. Iedere vrouw bezit een natuurlijke schoonheid, ongeacht kleur, huidtype, leeftijd of achtergrond. Niemand heeft een dikke laag make-up nodig. Make-up is een manier om die natuurlijke schoonheid te accentueren, en niet om ze te verstoppen. Omarm dus wie je bent en durf te stralen!

Maar er is meer…

De Natural beauty club is niet alleen een fysieke en online experience store. We bieden ook verwennerijtjes aan voor iedere gelegenheid. Of je nu naar een feestje moet, gaat trouwen of gewoon zin hebt in een confidence boost: we got you covered! Bij ons kun je terecht voor een naturelle make-up look, mooie hairdo of zelfs voor een volledige make-over. Wij laten jou shinen zoals alleen echte natural beauties dat kunnen!

Liever zelf aan de slag? Dan zijn er onze workshops rond make-up, hairstyling en huidverzorging. Hierin leer je de nodige technieken om op dagelijkse basis te gebruiken. Maar ook voor een verwenmomentje met vriendinnen kun je bij ons terecht. Organiseer je een ladiesparty, dan voorzien wij make-overs, bubbels en gewoon wat broodnodige ontspanning.

Join the club

Met The Natural Beauty Club bouwen we een hechte community van natural beauties uit. En die verwennen we graag. Telkens je iets koopt, maar ook wanneer je een review geeft of gewoon onze website regelmatig bezoekt, bedanken we je met loyaliteitspunten en treats. Zo kun je sparen voor clean cosmetics, gift vouchers, make-upservices en nog zoveel meer. 

Neem een kijkje op onze website, spring eens binnen in de shop te Leuven en join the club! We zouden het geweldig vinden om jou te ontmoeten!

« Back to Blog