Gratis verzending in België en Nederland vanaf 49 euro

About

Welkom bij de Natural Beauty Club!
Je kan bij onze Natural Beauty Experts terecht voor de beste clean cosmetics in onze online webshop en experience store. 

Daarnaast bieden we ook diensten aan voor iedere gelegenheid. Je kan bij ons terecht voor een naturelle make-up look, een mooie hairdo of allerlei workshops. Wij laten jou shinen zoals alleen echte natural beauties dat kunnen!

Join the Natural Beauty Club!

Team

Nadat ze jarenlang ervaring opdeed als zelfstandig haarstyliste en make-up artieste, richtte Nina D’Huys The Natural Beauty Club op. Als CEO en beauty experte focust ze op de kernactiviteiten van de onderneming. Ze stelt niet alleen het aanbod aan clean cosmetics samen, maar verzorgt ook beauty services en persoonlijk advies.

Nina is, net als haar klanten, een millennial beauty. Ze vormt dan ook de uitgelezen persoon om de community van The Natural Beauty Club op sleeptouw te nemen. Daarbij kan ze rekenen op de hulp van beauty experte en store manager Elise Vanderbruggen en marketing en community manager Julie. 

Blijf op de hoogte & ontvang maandelijks unieke promoties en het laatste nieuws over onze natuurlijke looks & producten.