Gratis verzending in België bij aankopen boven de 49 euro

New brand alert: zijden kussenslopen van Penney + Bennett ☁️

New brand alert: zijden kussenslopen van Penney + Bennett ☁️

Sanne De Lee
3 minute read

Listen to article
Audio is generated by DropInBlog's AI and may have slight pronunciation nuances. Learn more

Voor The Natural Beauty Club selecteren we alleen de allerbeste clean brands. En onze club is alweer een merk rijker: say hello to Penney + Bennett! Zijden kussenslopen, voor zalige schoonheidsslaapjes ;-)

We laten jou graag genieten van kleine, luxueuze verzorgingsmomenten. Ook tijdens de nacht. De zijden kussenslopen van Penney + Bennett zijn dus echte verwennerij. Slapen op zijde is namelijk goed voor je huid én haar, omdat zijde een glad oppervlak heeft en luchtdoorlatend is. Daardoor geraakt je haar minder snel in de knoop, ondervindt je huid minder druk en blijven je lokken en velletje beter gehydrateerd. Win-win, dus!

Liefde voor de natuur

Penney + Bennett ontstond in Nieuw-Zeeland vanuit een voorliefde voor natuurlijke materialen. Het merk maakt tijdloze, kwaliteitsvolle en duurzame textielproducten voor thuis, om heerlijk te loungen en te slapen. En dat allemaal op een ethisch verantwoorde en bewuste manier. Geen massaproductie, wel doordacht vakmanschap bij de productie van elk stuk. Penney + Bennet werkt samen met een kleine groep van leveranciers en producenten en zorgt ervoor dat iedere persoon in de productieketting een correcte verloning krijgt. Alle producten worden gemaakt uit natuurlijke vezels die op een verantwoorde manier worden gesourced, verwerkt en afgewerkt. Er komen geen toxische of artificiële kleurstoffen aan te pas. En dan zijn er nog de verpakkingen: die zijn allemaal recycleerbaar en gemaakt uit FSC papier en karton.

Kussenslopen voor de perfecte beautysleep

De zijden kussenslopen van Penney + Bennett zorgen voor een heerlijk schoonheidsslaapje. Zijde werkt namelijk vochtregulerend voor je huid en haar, waardoor die beter gehydrateerd blijven tijdens de nacht. Ook wordt je huid minder blootgesteld aan druk en slaaprimpels. Je haar heeft op een zijden kussensloop dan weer minder last van wrijving, waardoor het minder last krijgt van knopen, frizzé en droge lokken. Ook natuurlijke krullen blijven mooier in model én beter gehydrateerd als je slaapt op een zijden kussensloop.

Welcome to our Club!

Waarom wij dit merk selecteerden voor ons assortiment? De vormgeving, producten en styling van Penney + Bennet zijn niet enkel very aesthetically pleasing, het Nieuw-Zeelandse merk ademt ook een levensfilosofie uit die volledig aansluit bij de onze. Met veel ruimte voor selfcare, rust, minimalisme en schoonheid - in de ruime zin van het woord. Maar ook met een groot hart voor de planeet. Just the way we like it!

Ontdek de kussenslopen van Penney + Bennet

PENNEY + BENNETT - Zijden beauty pillow

PENNEY + BENNETT - Zijden beauty pillow

€86,00

Deze zijdezachte kussensloop van Penney & Bennett is de perfecte aanvulling op je huid- en haarverzorgingsregime. Tijdens het slapen blijft je huid glad en je haar zacht.  De kussensloop helpt je huid en haar beter gehydrateerd te blijven, waardoor slaapplooien en… read more

Meer merken uit onze club ontdekken? Lees de blogs over GuudRMS en Kure Bazaar

« Back to Blog