Gratis verzending in België en Nederland vanaf 49 euro

New brand alert: Gun Ana🌞

New brand alert: Gun Ana🌞

Julie Caron
3 minute read

Listen to article
Audio is generated by DropInBlog's AI and may have slight pronunciation nuances. Learn more

Voor The Natural Beauty Club selecteren we alleen de allerbeste clean brands. En onze club is alweer een merk rijker: say hello to Gun Ana! Onze nieuwe multifunctionele, easy-to-use & hoge UV zonnebeschermingsproducten van Zweedse afkomst.

Gun Ana werd in 2020 opgericht in Stockholm door twee vriendinnen Kajsa & Sigrid (beide een achtergrond in beauty, mode, marketing en e-commerce). De twee Gun Ana founders ontmoetten elkaar tijdens het skiseizoen en leerden al snel dat het enorm belangrijk is om het hele jaar door zonnebescherming te gebruiken. Maar toen kwam de vraag waarom de meeste mensen dit niet altijd even graag doen. Sindsdien zijn ze op zoek gegaan naar de perfecte SPF producten die je het hele jaar door kan gebruiken, zonder te moeten onderdoen aan bepaalde eisen (geen witte waas op je gezicht, lichte textuur, hoge UV bescherming,...).

Gun Ana's missie

De missie van Gun Ana is om de kijk op zonnebrandcrèmes te veranderen. SPF is één van de belangrijkste huidverzorgingsproducten waarin je kan investeren en het doel is om te laten zien hoe je met Gun Ana SPF in je dagelijkse routine kan gebruiken. Met multifunctionele, easy-to-use formules die een hoge UV bescherming bieden. 

Vanwaar de naam 'Gun Ana'

Gun Ana was de naam van een oude zonnegodin. Haar stralen werden gezien als de schakel tussen de zon en de aarde, die alle levende wezens op de planeet met elkaar verbond. Met deze boodschap richtten Sigrid & Kajsa het merk op en willen ze aantonen dat alle producten je beschermen tegen de zon en tegelijkertijd een minimale impact hebben op het milieu, de aarde en oceanen. 

Welcome to our club!

Waarom wij Gun Ana selecteerden voor ons assortiment? Omdat we voor jou een zo compleet mogelijk gamma aan natural beauty willen bieden. En daar kunnen de juiste SPF producten uiteraard niet aan ontbreken. 

Alle Gun Ana producten worden zorgvuldig gecreëerd in Zweden met frisse geuren die geïnspireerd zijn door de natuur. Ze zijn waterbestendig (lees: blijven even werkzaam bij zweten, ...), vegan, cruelty-free en zitten boordevol antioxidanten als vitamine E.

Ook bij ons was het love at first sight! "Na lang zoeken vond ik eindelijk deze dagcrème met SPF van Gun Ana, die voor mijn drogere huid voedend genoeg is, niet te veel plakt en geen witte waas achter laat." - Nina. En omdat Julie een acné gevoelige huid heeft, is de zoektocht naar zonnecrème niet altijd even gemakkelijk. "Deze face cream heeft een SPF 50, voelt lightweight aan voor mijn gecombineerde huid en ik krijg er geen puistjes van: checkkk!" - Julie.

Ontdek de SPF producten van Gun Ana

GUN ANA - Face cream SPF50

GUN ANA - Face cream SPF50

€36,00

Een dagelijkse bescherming voor je huid dat je huid de hele dag in balans houdt, voedt en hydrateert. Gun Ana Gezichtscrème SPF 50 is een dagelijks schild voor je huid. Hij bestaat uit het Gun Ana standaard complex van haverolie,… read more

GUN ANA - UV Stick SPF50

GUN ANA - UV Stick SPF50

€18,00

De perfecte SPF-stick voor onderweg, gemaakt van natuurlijke oliën en boters die vochtverlies in je huid helpen voorkomen en beschermen tegen guur weer en wind. Gun Ana UV Stick is een dagelijks schild voor je huid. Het bestaat uit het… read more

GUN ANA - UV Body Mist SPF30

GUN ANA - UV Body Mist SPF30

€39,00

Gun Ana UV Body Mist SPF 30 is een multifunctioneel zonneproduct met breedspectrum filters om je te beschermen tegen UVA- en UVB-stralen. Je huid voelt gezond en gehydrateerd aan dankzij de natuurlijke oliën.Gun Ana UV Body Mist SPF 30 maakt… read more

GUN ANA - UV Body Mist SPF50

GUN ANA - UV Body Mist SPF50

€45,00

Gun Ana UV Body Mist SPF 50 is een wondermiddel voor zomerse dagen. Het geeft je huid een boost met hydratatie en vitaminen uit voedende oliën, terwijl het je beschermt tegen schade door de zon.Gun Ana UV Body Mist SPF… read more

Meer merken uit onze club ontdekken? Lees de blogs over RacyneAloïse, en Agent Nateur 

« Back to Blog