Gratis verzending in België en Nederland bij aankopen boven de 49 euro

New brand alert: Welcome to our club Racyne!

New brand alert: Welcome to our club Racyne!

Julie Caron
3 minute read

Listen to article
Audio is generated by DropInBlog's AI and may have slight pronunciation nuances. Learn more

Voor The Natural Beauty Club selecteren we alleen de allerbeste clean brands. En onze club is alweer een merk rijker: say hello to Racyne! Natuurlijke, bewuste én inspirerende geuren die voor een zintuiglijke pauze zorgen in het dagelijks leven.

Racyne is een eigentijds parfumhuis, opgericht met de wens om een alternatief te bieden voor parfumerie: natuurlijker, bewuster en inspirerender. In een wereld die bruist van snelheid en virtueel, belichaamt Racyne een uitnodiging om opnieuw contact te maken met de schoonheid van de wereld om ons heen en met onszelf. Bij Racyne is geur een zintuiglijke pauze in de opwinding van het dagelijks leven. Hun geurrituelen zijn uniek en comfortabel. 

Meer over Racyne

De parfums van Racyne zijn samengesteld door meesterparfumeurs met de beste natuurlijke grondstoffen en zijn doordrenkt met de emotionele kracht van planten. Ze zijn veganistisch, genderneutraal, gezond en voor meer dan 95% van natuurlijke oorsprong. Alle vijf geuren hebben een comfortabele en verfijnde natuurlijkheid.

Caroline Pélissier, de oprichter, wijdde meer dan zeven jaar aan het ontwikkelen van fascinerende geuren voor verschillende parfumhuizen. Gedreven door de overtuiging dat parfums met hun tijd mee moeten gaan, bedacht Caroline Racyne - een modern en inspirerend parfumhuis waar luxe, natuur en elegantie naadloos samenkomen en onze steeds veranderende wereld omarmen. 

Welcome to our club!

Waarom wij Racyne selecteerden voor ons assortiment? Omdat we voor jou een zo compleet mogelijk gamma aan natural beauty willen bieden. En daar kunnen natuurlijke geuren uiteraard niet aan ontbreken. 

De parfums worden ontworpen, getest en geproduceerd in Frankrijk, hand in hand met lokale producenten. Het ontwerp van de flacons is tot stand gekomen in samenwerking met een onafhankelijke Parijse ontwerpstudio. Voor ons was het liefde op het eerste gezicht!

Racyne parfums zijn prachtige creaties gemaakt van de fijnste natuurlijke grondstoffen en zorgvuldig geformuleerd. Zonder BHT, ftalaten, parabenen, synthetische UV-filters of kunstmatige kleurstoffen. 

Ontdek de parfums van Racyne

Voor wie houdt van een krachtige, maar zachte geur met warme ondertonen. Santal Ceremony geeft een zelfverzekerd gevoel. 

RACYNE - Santal Ceremony

RACYNE - Santal Ceremony

€98,00

Zwarte peper - karwijzaad - nootmuskaat - sandelhout - ambrettezaad - wierookharsEen diepe, fluweelzachte houtachtige wolk.Santal Ceremony viert de kracht van heilige houtsoorten. De romige essence van sandelhout gaat een dialoog aan met de specerijen - zwarte peper, karwijzaad, nootmuskaat… read more

Houd je van frisse geuren, met een verkwikkende toets? Dan is Verdeur jouw perfect match.

RACYNE - Verdeur

RACYNE - Verdeur

€98,00

Engelwortel - Neroli - Oranjebloesem - Iris - Viooltjesblaadjes - VetiverEen fris, rustgevend botanisch afkooksel. Verdeur is een ode aan het groen, een viering van het gevoel van rust dat geassocieerd wordt met de groene natuur. Sappige wortel, zacht hout,… read more

Garden Song is all about the spring vibes. Een lichte en delicate geur die de lente naar je toebrengt.

RACYNE - Garden Song

RACYNE - Garden Song

€98,00

Roze peperkorrels - Basilicum Grand Vert - Knoppen van zwarte bessen - Geranium - Muskus Een lente-infusie.Garden Song is geïnspireerd op een vage meimorgen. Dauw, groene bladeren en gesneden kruiden. Scherpe, glanzende bessen. Garden Song is een doorschijnende infusie van… read more

Quelque part is een optimistische en verslavende geur. De houtachtige tonen zorgen voor een subtiele natuurlijke toets.

RACYNE - Quelque part

RACYNE - Quelque part

€98,00

Dennenbalsem - Vetiver - Jasmijn - Ambrettezaad - Ambermuskus - Warme StoomEen omhullend toevluchtsoord, een verslavend comfort. Deze geur is gecreëerd als een olfactorisch toevluchtsoord: een smeuïge ervaring met noten van balsem, muskus, hars en zelfs karamel. Het omhult ons… read more

La Terre, La Nuit is een sensuele en mysterieuze geur die ideaal is voor een avondje uit. 

RACYNE - La Terre, La Nuit

RACYNE - La Terre, La Nuit

€98,00

Tuberoos - Roos - Eikenmos - Sandelhout - Ceder - Patchouli - Onderhoutakkoord Een mysterieuze huidgeur.Rijke noten van tuberoos, roos en jasmijn bloeien op in het hart van aards, schaduwrijk kreupelhout. Patchouli, sandelhout, cederhout en eikenmos verankeren de compositie harmonieus.… read more

Meer merken uit onze club ontdekken? Lees de blogs over Aloïse, Agent Nateur en REN skincare.

« Back to Blog