Gratis verzending in België en Nederland vanaf 49 euro

Contacteer ons om jouw Big Day te plannen

HURRAY met jullie verloving! ♡

Wil je helemaal schitteren op je trouwdag? Wij zorgen ervoor dat je jezelf blijft voelen, maar we zorgen net voor dat tikkeltje meer! Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte look voor je BIG day.

Bij Cheveux Heureux zijn we gespecialiseerd in de naturelle looks en dit bereiken we door gebruik te maken van natuurlijke/ecofriendly en crueltyfree producten. Deze producten werken daarnaast ook nog eens verzorgend, waardoor je er de heel dag piekfijn zal uitzien!

Een tweetal maanden voor je huwelijksdag plannen we een try out, hier zoeken we samen naar de perfecte look. De try out duurt ongeveer 2u30 en gaat door in de Cheveux Heureux. Hierna noteren wij alles op een facechart, zodat wij de dag zelf zorgeloos aan de slag kunnen. Deze try out kan je zelf inplannen in onze online agenda. Een try out is zeker niet verplicht, maar uit ervaring weten we dat dit de bruid wel wat gemoedsrust geeft.

De trouwdag zelf kunnen wij ook aan huis komen. Het enige wat we nodig hebben is een plaats met voldoende daglicht en elektriciteit. We komen tot regio Vlaams- Brabant, Waals- Brabant, Limburg, deel van Oost Vlaanderen en Antwerpen. Het duurt meestal 1u30 om een bruid de dag zelf klaar te stomen. Ook je suite kunnen we opmaken, hiervoor rekenen we één uur voor make-up & haar per persoon. 

BELANGRIJK: De try out is niet inbegrepen in deze prijs, deze afspraak moet je nog apart boeken. Daarnaast rekenen we ook onkosten aan van Leuven tot jouw locatie. Dit is aan 0,37 cent/km (heen en weer)

Contacteer ons om jouw Big Day te plannen