Gratis verzending in België en Nederland vanaf 49 euro

Acne

Acne is een verzamelnaam voor allerlei types onzuiverheden, van mee-eters over etterkopjes en gesloten bultjes. Zowel met een vette als droge huid kan je hier last van krijgen. Very annoying, maar geen zorgen: wij vertellen je met veel plezier hoe je dit het best verzorgt.

Acne is geen huidtype, maar een huidconditie. Niet enkel met een vette, maar ook met een droge of gemengde huid kan je er dus last van krijgen. Dat stopt niet als je puberjaren voorbij zijn: maar liefst 50% van de volwassen vrouwen krijgt ermee te maken. Het goede nieuws? Milde acne kan je zelf verbeteren met een goede huidverzorging en aangepaste producten

& Good news! Speciaal voor iedereen - ongeacht welke leeftijd - lanceerden wij een Discovery Kit voor acnegevoelige huid. Zo vind je een hele skincare routine terug in deze kit die je kan gebruiken om je acne te verzorgen. Deze is ook ideaal is om na je behandeling(en) (antibiotica, roaccutane, hoge dosissen salicylzuur,...) te gebruiken en zal helpen om je huid weer te herstellen én onderhouden. Van een zachte cleanser, tot zuiverend serum en antibacterieel maskertje. Ontdek onze Acne Prone All Stars in onze nieuwe Natural Beauty Discovery Kit!

Ontdek onze Acne Prone All Stars in onze nieuwe Natural Beauty Discovery Kit!

Deze producten raden we aan bij acne!