Gratis verzending in België en Nederland bij aankopen boven de 49 euro

New brand alert: We Are Paradoxx haircare

New brand alert: We Are Paradoxx haircare

Sanne De Lee
3 minute read

Listen to article
Audio is generated by DropInBlog's AI and may have slight pronunciation nuances. Learn more

Voor The Natural Beauty Club selecteren we alleen de allerbeste clean cosmetics. En onze club is alweer een merk rijker: say hello to We Are Paradoxx! Natural & organic haircare met een gróót hart voor de planeet. 

Zoals je weet, houden we van happy healthy hair! Maar dan wel liefst zonder schadelijke chemicaliën. Onze zoektocht naar haircare die 100% matcht met onze waarden is met de komst van We Are Paradoxx helemaal voorbij. Yay!

Haircare met een hart

We Are Paradoxx werd opgericht door de Ierse Yolanda Cooper, die al van kleins af aan een grote passie heeft voor haar. De oprichting van haar eigen haircaremerk vloeide daar als vanzelf uit voort. In We Are Paradoxx bundelt Yolanda al haar wildste haardromen: kwaliteitsvolle, clean en natuurlijke haarverzorging die de planeet minimaal belast. De verpakkingen zijn voor 90 procent plasticvrij, de formules vegan, cruelty free en zoveel mogelijk natuurlijk.

Plasticfree & all natural haircare

We Are Paradoxx wil absoluut vermijden om bij te dragen aan het steeds groeiende probleem van plasticvervuiling - waarbij de beauty-industrie helaas koploper is. De verpakkingen bestaan dan ook uit aluminium. Want: kan oneindig worden gerecycleerd zonder kwaliteitsverlies, vraagt minder energie om te recycleren dan om nieuw aluminium te produceren én is makkelijk te sorteren door de consument. Verder maakt We Are Paradoxx gebruik van veelal lokale, organic en vegan ingrediënten. Onze favorieten?

  • Arganolie: natuurlijke hittebeschermer die glans geeft en anti-frizz werkt
  • Matcha: geeft kracht en volume aan het haar
  • Ierse hop: creëert veerkracht en volume
  • Ierse whiskey: helpt bij glans, kracht en veerkracht van het haar
  • Veganistische keratine: herstelt het haar

Welcome to the club!

Waarom wij dit merk selecteerden voor ons assortiment? Omdat We Are Paradoxx alles heeft waar wij zo van houden. Hoge kwaliteit, met alleen de beste, veelal natuurlijke ingrediënten. Clean formules, vrij van sulfaten, parabenen, PEG en minerale olie, die je haar stralend en gezond houden. En -niet onbelangrijk- stylish verpakkingen die super mooi staan in onze clean beauty badkamer. Daarnaast is We Are Paradoxx genderneutraal en inclusief. Helemaal our cup of tea! Want ongeacht hoe je jezelf identificeert, natural beauty schuilt in elk van ons - daar zijn wij rotsvast van overtuigd.

Onze We Are Paradoxx haircare favorieten

WE ARE PARADOXX - Detox Dry shampoo

WE ARE PARADOXX - Detox Dry shampoo

€35,00

Dit 90% natuurlijke droogshampoopoeder reinigt, verfrist en bestrijdt plat, vettig haar. Geactiveerde houtskool en kaolienklei verwijderen gifstoffen en onzuiverheden uit het haar en de hoofdhuid. Laat het haar er schoon en gezond uitzien en aanvoelen. De kenmerkende geur laat het… read more

WE ARE PARADOXX - Moisture express hair mask

WE ARE PARADOXX - Moisture express hair mask

€35,00

Doe je droog en beschadigd haar herleven in slechts één minuut met dit 99,4% natuurlijke express haarmasker dat intens hydraterend vocht toevoegt dankzij een uitgebalanceerde mix van antioxidantrijke argan, een veelvoud aan vitamines, waaronder B, C + E, mineralen en… read more

WE ARE PARADOXX - Volume blow dry spray

WE ARE PARADOXX - Volume blow dry spray

€25,00

Deze tonic met 94% natuurlijk volume is de ultieme föhn-volumiserende primer. Voor volume, sneller föhnen en een gladde, gladde, glanzende look in een mum van tijd - dit is je nieuwe beste vriend! Witte brandnetel helpt volume te geven, glans… read more

Meer merken uit onze club ontdekken? Lees de blogs over RMS en Maiwe. En hier lees je meer tips rond haircare.

« Back to Blog