Gratis verzending in België en Nederland vanaf 49 euro

New brand alert: Welcome Aloïse 🌸

New brand alert: Welcome Aloïse 🌸

Julie Caron
4 minute read

Listen to article
Audio is generated by DropInBlog's AI and may have slight pronunciation nuances. Learn more

Voor The Natural Beauty Club selecteren we alleen de allerbeste clean brands. En onze club is alweer een Belgisch merk rijker: say hello to Aloïse! Een lijn van botanische huidverzorging, ontwikkeld voor een bewuste verbinding met je essentiële Zelf.

Vrijdag 21 juli vieren we de nationale feestdag van België, en er is geen betere manier om deze te vieren dan een nieuw Belgisch merk in onze club te mogen verwelkomen! Met de focus op kwaliteit en een grote passie voor plant-based ingrediënten, ging founder Sophie aan de slag met het ontwikkelen van haar ultieme Super glow face oil

Meet the founder

Aloïse is geïnspireerd door Sophies liefde voor de natuur, een echte passie die centraal staat in het merk. Ze studeerde kruidengeneeskunde in Los Angeles en ontdekte hierbij de kracht van holistische gezondheid én huidverzorging. Lees hieronder meer over founder Sophie.

Hoe ben je met Aloïse begonnen?

Ik werk al 16 jaar als make-up artiste en heb mezelf sinds mijn twintigste verdiept in holistische gezondheid en alles wat te maken heeft met het welzijn van lichaam, geest en ziel. Een passie die de rode draad vormt in mijn leven en ook in Aloïse. Ik heb een aantal jaren in Los Angeles gewoond en hier kon ik me nog meer verdiepen in plaatgeneeskunde en holistic healing. Tijdens deze opleiding begon ik met het maken van oliën en deze kon ik ook onmiddellijk testen op de modellen met wie ik werkte. Al snel ontstond er veel vraag naar en de eerste zaadjes waren geplant. Aloïse combineert mijn liefde voor beauty met een holistische benadering van schoonheid en welzijn. 

Wat is jouw ultieme beauty tip, die je aan iedereen kan geven?

Focus op je mooie kanten en wees mild voor jezelf. 

Zijn er nog leuke plannen in de toekomst voor Aloïse?

Er zijn zeker en vast nog heel wat leuke plannen in het vooruitzicht. Ik ben al eventjes bezig met de volgende Aloïse producten, maar die wil ik natuurlijk nog een tijdje geheimhouden.

Wat is jouw guilty pleasure?

Eerlijk gezegd heb ik er niet zo veel, maar als ik er eentje moet kiezen is het toch chocolade: daar zeg ik geen nee tegen! En dan liefst de pure versie, eentje met een hoog cacao percentage kan trouwens de aanmaak van endorfines stimuleren, een gelukshormoon: als dat al geen goed excuus is ;)!

Founder_Aloïse_Sophie

Welcome to our Club!

Waarom wij Aloïse  selecteerden voor ons assortiment? Omdat we voor jou een zo compleet mogelijk gamma aan natural beauty willen bieden. Inclusiviteit is ons uitgangspunt. Ook wie een gevoelige huid heeft moet bij ons terechtkunnen. De visie van Aloïse, een op-en-top Belgisch merk sluit hierbij volledig aan, dus we zijn uiteraard helemaal happy om ze in onze club te verwelkomen!

Ontdek Aloïse

Hydrating Floral Mist

Deze bloemennevel is een krachtige mix van vochtherstellende, plantaardige ingrediënten om je huid te hydrateren, vrije radicalen te neutraliseren en celvernieuwing te stimuleren. De Hydrating Floral Mist is alcoholvrij, hydrateert en laat alle huidtypes stralen én geeft een gevoel van rust en comfort voor lichaam en geest.

ALOÏSE - Hydrating floral mist

ALOÏSE - Hydrating floral mist

€49,00

Een krachtige mix van vochtinbrengende, plantaardige ingrediënten die zijn geformuleerd om te hydrateren, vrije radicalen te neutraliseren en celvernieuwing in de huid te stimuleren. Deze alcoholvrije, hydraterende bloemenmist laat alle huidtypes revitaliseren en stralen en zorgt voor een gevoel van kalmte en… read more

Super Glow Face oil

Een mix van actieve, antioxidantrijke botanische oliën voor een betere hydratatie, een stralende huid en diepe voeding voor alle huidtypes. Je kan deze gezichtsolie dagelijks gebruiken voor een gezonde, verjongde huid en om te genieten van aromatische eigenschappen die de geest kalmeren en verheffen.

ALOÏSE - Super Glow face oil

ALOÏSE - Super Glow face oil

€89,00

Een mix van actieve, antioxidantrijke botanische oliën om de hydratatie te stimuleren, de uitstraling te verbeteren en alle huidtypes diep te voeden. Gebruik dagelijks voor een ​​gezonde, verjongde huid te ondersteunen en te genieten van aromatische eigenschappen die de geest kalmeren en… read more

Meer merken uit onze club ontdekken? Lees de blogs over Agent NateurGuud en RMS 

« Back to Blog