Gratis verzending bij aankopen boven € 25

Nieuw brand alert: Marie Stella Maris

Nieuw brand alert: Marie Stella Maris

Sanne De Lee
3 minute read

Hurray, we mogen een nieuw merk verwelkomen in de Natural Beauty Club-familie! Bij Marie Stella Maris draait alles rond... Water. En heerlijke skincare-producten, uiteraard. We zijn erg happy met die nieuwe merk, want het past vollédig binnen onze normen en waarden.

Merk met een missie

Het Amsterdamse Marie Stella Maris is ontstaan vanuit één centrale missie: proper water voor iedereen, overal. En terecht, want toegang tot proper water wordt door de Verenigde Naties beschouwd als een fundamenteel mensenrecht. De founders van Marie Stella Maris creëerden hun volledige businessmodel dan ook vanuit deze visie. Voor elk verkocht product wordt een vast bedrag gedoneerd aan projecten voor schoon (drink)water. Zo gaat vijf procent van de omzet van de verzorgingsproducten en huisparfums naar het goede doel en vijf cent voor elke verkochte liter mineraalwater. Elke maand worden deze bedragen overgemaakt naar hun eigen stichting, de Marie Stella Maris Foundation. Op die manier werden al 13 drinkwaterprojecten ondersteund, waarmee meer dan 45 000 mensen toegang tot schoon drinkwater kregen. En er is meer. Want naast hun sociale impact, is Marie Stella Maris ook begaan met het milieu. Zo ontwikkelen ze navulverpakkingen en gebruiken ze 100% recycleerbare materialen.

Water & zeep: de basis

Het basisassortiment van Marie Stella Maris bestaat uit mineraalwater en verzorgingsproducten. Water en hygiëne vormen immers de kern van het merk. Maar bij The Natural Beauty Club focussen we ons -uiteraard- enkel op de verzorgingsproducten. De collectie richt zich vooral op het herstellen, voeden en hydrateren van de huid en wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Alles is uniseks en baadt in luxueuze geuren en texturen. Bovendien wordt alles geproduceerd in Nederland. Lekker dicht bij huis, dus!

Ideale match

Dat Marie Stella Maris een ideale match is met The Natural Beauty Club, spreekt voor zich. Eerlijke, pure cosmeticaproducten die vrij zijn van parabenen, siliconen, lauryl sulfaat, kunstmatige kleurstoffen, petrochemie, glycolen, TEA en DEA: daar worden wij blij van! Bovendien hebben we zelf een groot hart voor het milieu en sociale problematieken overal ter wereld. We dragen hiervoor dus graag ons steentje bij. 

Onze favorieten

  • Lip Balm: een natuurlijke, voedende lotion met een heldere geur van groene thee, citrus en musk.

Lip Balm

Lip Balm

€12,00

Met onze 100 % natuurlijke lippenbalsem verzorg je je lippen intensief. Shea boter en jojoba-olie vormen de basis van deze beschermende balsem. De ingrediënten castorolie en zoete amandelolie zorgen voor herstel van droge lippen, waardoor deze zijdezacht en gehydrateerd blijven.... read more

  • Linen Mist No. 97 Eau de Lavende: heerlijke spray met de kalmerende geur van lavendel en eucalyptus, om je bedden- en wasgoed op te frissen.

Linen Mist No. 97 Eau de Lavende

Linen Mist No. 97 Eau de Lavende

€35,00

Ben je gestresst of heb je slaapproblemen? Verwelkom lavendel, je nieuwe beste vriend. De geur van deze paarse plant staat bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. De linen mist met een delicate en kalmerende geur van lavendel en eucalyptus... read more

  • Hand & Body Lotion No. 92 Objets d'Amsterdam: een natuurlijke, voedende lotion met een heldere geur van groene thee, citrus en musk.

Hand & Body Lotion No. 92 Objets d'Amsterdam

Hand & Body Lotion No. 92 Objets d'Amsterdam

€29,00

Een natuurlijke hand en bodylotion om de huid zacht en soepel te houden. Op basis van shea boter en kokosnoot extracten, welke beide voeden en hydrateren. No.92 Objets d'Amsterdam is een heldere en sprankelende geur gemaakt met groene thee, citrusakkoorden... read more

 

« Back to Blog