Gratis verzending in België en Nederland vanaf 49 euro

Say hello to Natural Beauty Elise, onze nieuwe shopmanager!

Say hello to Natural Beauty Elise, onze nieuwe shopmanager!

Sanne De Lee
3 minute read

Listen to article
Audio is generated by DropInBlog's AI and may have slight pronunciation nuances. Learn more

Onlangs verwelkomden we Natural Beauty Elise als shopmanager voor onze vestiging in Leuven. Je kunt dus vanaf nu bij haar terecht voor advies én mag haar helemaal uithoren over all things natural beauty! Maar niet voordat wij haar honderduit vroegen over haar beauty-routines. Lees je mee?

 

Wie is Elise?

  • 33 jaar 
  • Afkomstig uit Zoutleeuw 
  • Werkt halftime bij The Natural Beauty Club
  • Volgde beauty-opleidingen bij Wellness Academy en TomVmakeup

Hoe ben je in de beauty-wereld gerold?

"Ik ben altijd al geboeid geweest door make-up en alles wat met schoonheid te maken heeft. Toen ik begon te merken dat mijn 9-to-5 bureaujob me stilaan ongelukkig maakte, besloot ik het roer om te gooien en me bij te scholen over make-up. Eén van de beste beslissingen die ik tot hier toe al gemaakt heb in m'n leven!"

Vanwaar jouw passie voor natural beauty?

"Hoe ouder ik word, hoe meer ik inzie dat we echt allemaal uniek zijn. Ieder van ons heeft kenmerken heeft om trots op te zijn. We fixeren ons veel te hard op rimpels en pukkels, voelen ons onzeker als we deze niet kunnen verdoezelen. Terwijl ik het belangrijker vind om naar troeven en unieke eigenschappen te kijken: met een accent op volle lippen of mooie ogen worden die 'minpuntjes' al snel vergeten. Make-up en beauty in het algemeen draaien voor mij om het uitspelen van je troeven, niet om het verdoezelen waarover je onzeker bent."

Wat is de zotste make-up opdracht die je ooit hebt gedaan?

"Dankzij mijn job kom ik soms op heel onverwachte plekken! Zo heb ik eens meegewerkt aan een shoot op de militaire basis van Beaucechain in Waals-Brabant. Aan de ingang werd ik met een militaire escorte naar de hangar gebracht waar de shoot zou plaatsvinden. En tijdens de shoot mochten we bij de showvliegtuigen van de basis. Heel tof om daar eens achter de schermen te kunnen kijken!"

Wat is je favoriete beauty-ritueel?

"Na een lange douche in mijn pyjama de zetel inkruipen en uitgebreid de tijd nemen om mijn huid te verzorgen. Favorietjes van het moment: het Bio Retinol serum en de gua sha steen."

Onmisbaar in jouw handtas?

"Een getinte lippenbalsem."

Als je één make-upproduct mocht meenemen op reis, wat zou dat dan zijn?

"Moeilijk! Maar ik denk toch weer die lippenbalsem (lacht)."

Hoe ziet jouw dagelijkse make-uproutine eruit?

"Ik start altijd met een goede verzorging. Eerst reinigen, dan toner, serum, dag- en zonnecrème. Make-up hou ik eerder licht en naturel: een licht dekkende foundation, concealer, blush en highlighter als basis. En dan wat mascara, wenkbrauwpotlood en lippenbalsem."

Wat is je go to-look als het eens wat meer mag zijn?

"Dan voeg ik aan m'n look van hierboven wat bronzer, eyeliner en oogschaduw toe. Ook een felle tint op m'n lippen mag zeker niet ontbreken!"

Jouw ultieme pro-tip? 

"Wenkbrauwen on fleek geven je gezicht meteen meer expressie! Je plukt ze best niet te fijn, maar wel gewoon in vorm. Durf ze ook zeker te accentueren met een gel, potlood of poeder in de juiste tint."

Waar kijk je het meest naar uit bij The Natural Beauty Club?

"Simpelweg elke dag doen wat me blij maakt! Ik vind het heerlijk om mensen te zien stralen, om klanten te zien terugkeren en om zelf ook nieuwe producten te ontdekken. Ik prijs me echt gelukkig dat ik van m'n hobby mijn job heb kunnen maken."

« Back to Blog