Gratis verzending in België en Nederland vanaf 49 euro

Marie Stella Maris

Bij Marie Stella Maris geloven ze dat iedereen op de wereld toegang hoort te hebben tot een bron van schoon water en goede hygiëne. Water is essentieel voor al het leven en toegang tot schoon water is door de Verenigde Naties zelfs tot een fundamenteel mensenrecht verklaard. Daarom doneren zij voor elk product dat jij koopt, een vast bedrag aan projecten voor schoon (drink)water. Voor de body care en home producten dragen ze  5% van hun omzet af.

Sinds hun introductie in 2011 hebben ze meer dan € 1.000.000 kunnen doneren en hebben ze meer dan 35.000 mensen kunnen helpen aan toegang tot schoon water.

Met al onze producten kan je goed voor jezelf én voor een ander zorgen. De natuurlijke verzorgingsproducten reinigen, hydrateren en beschermen de huid van buitenaf. En aangezien geur je humeur kan verbeteren (en dus kan bijdragen aan je welzijn), bieden ze ook een bescheiden reeks in huisparfums aan.

Naast hun positieve maatschappelijke impact op water en hygiëne, hebben ze ook een impact op het milieu. Ze zijn zich hiervan bewust en hebben al vele stappen ondernomen om hun impact te verbeteren (door o.a. het ontwikkelen van navul-oplossingen, meer lokale inkoop etc.), maar ze zijn er nog niet. Ze blijven zich continue verbeteren op het gebied van duurzaamheid. 

Leer Marie Stella Maris kennen

Blijf op de hoogte & ontvang maandelijks unieke promoties en het laatste nieuws over onze natuurlijke looks & producten.